Slå av overvåking av enheter i nettverket ditt

Slik slår du av overvåking av enheter som er koblet til det trådløse hjemmenettverket ditt:

1. Åpne Kaspersky-appen.
  2. Trykk på Smart Home Monitor i hovedappvinduet.

Smart Home Monitor delen åpnes.

3. Trykk på innstillinger > Glem dette wifi-nettverket øverst på skjermen.
  4. Bekreft handlingen.

Appen viser ikke lenger enhetene som kobles til nettverket ditt.

Du kan også slå av overvåking av enheter på nettverket ditt ved å avslå Uttalelse angående databehandling med det formål å tilby funksjonalitet for Smart Home Monitor. Hvis du avslår erklæringen, slutter funksjonen Smart Home Monitor å fungere på enheten din og funksjonens innstillinger tilbakestilles.

Hvis du noen gang vil slå funksjonen på igjen, kan det gjøres i delen Smart Home Monitor på hovedskjermen til appen.